Activiteitencommissie Activiteitencommissie

De activiteiten commissie van de Hervormde gemeente Ouddorp wil zich graag op aan u voorstellen en vertellen wat zij doet.
Jaarlijks vergaderen we ongeveer 4 keer met elkaar. In deze vergaderingen worden plannen gemaakt voor de activiteiten die gepland/georganiseerd gaan worden, we overleggen wie wat doet en alles wordt bij elke vergadering op papier gezet en uitgewerkt door de notulist. De notulen worden vervolgens gestuurd naar alle commissie leden, kerkenraad, koster, en kerkrentmeesters zodat iedereen op de hoogte is van onze activiteiten.

Wij organiseren verschillende activiteiten zoals zangavonden, snuffelmarkten, fietstocht, kerstpost, lezingen, bloemschikken, minimarkten ect.
Een ieder in de commissie heeft zo zijn eigen taken wie wat organiseert en uiteraard wordt de publicatie doorgegeven in kranten, ons maandelijkse kleine kracht, blauwe stapper en websites.

Ons grootste doel is het verzamelen van geld voor de kerk, het kerkgebouw en de predikant om zo het Woord van God in stand te kunnen houden.
Daarbij ondervinden/beleven we saamhorigheid in alle activiteiten die we met elkaar als gemeente en bezoekers en tevens als Christenen onder elkaar beleven. Dit is prachtig en fijn om te zien.

Elke keer weer zijn we vol ideeën en enthousiast voor alle activiteiten die komen gaan. Dit alles doen we met volle inzet en met de kracht van onze Schepper.
De activiteitencommissie hoopt ook in dit jaar weer diverse activiteiten te organiseren.
Voor al onze activiteiten kijkt u in onze agenda.
Ons rekeningnummer is NL18 RABO 0146 3826 25.
Ons emailadres is activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl
Wij zijn ook te volgen via facebook en instagram!
Facebook: https://www.facebook.com/activiteitencommissieouddorp
Instagram: activiteitencommissie_ouddorp

Team Team

v.l.n.r. Anne Grinwis, Rianne Klepper, Danielle Quist, Alette en Jan Steenbergen.

Nieuws Nieuws
Opbrengst Minimarkt
Op 30 juli was er een gezellige minimarkt, die het mooie bedrag van €750,- heeft opgebracht. We zijn dankbaar voor dit mooie bedrag, maar ook voor alle hulp!

Fietspuzzeltocht Ouddorp en omstreken op D.V. 8 augustus a.s.
Al fietsend puzzelen! Of al puzzelend fietsen, dat mag ook… Als je maar goed om je heen kijkt naar de mooie omgeving met duinen, water en veel natuur op de Kop van Goeree.
Ook dit jaar is er weer een leuke fietspuzzeltocht georganiseerd door de Activiteitencommissie van de Hervormde Gemeente Ouddorp.
Op maandag 8 augustus is iedereen van harte welkom om mee te fietsen en te puzzelen. Vanaf de Dorpskerk (Weststraat 2) in Ouddorp wordt gestart tussen 18.15 en 19.00 uur en de lengte van de tocht is ongeveer 20 km.
Je komt langs veel mooie plekjes en kan genieten van de prachtige natuur die het eiland te bieden heeft.
Deelname is € 3,- p.p. en de opbrengst komt volledig ten goede aan de Hervormde Gemeente. Voor onderweg krijgt u een goodiebag mee met leuke en lekkere dingen. De goodiebags worden mogelijk gemaakt door diverse sponsors uit Ouddorp en omstreken. Aan het einde van de tocht kunt u uitrusten onder het genot van drinken met iets erbij, er zijn diverse dingen te koop.
Ook dit jaar zijn er weer verschillende, mooie prijzen te winnen.
De Activiteitencommissie wil alle sponsoren heel hartelijk bedanken voor deze fijne samenwerking.
Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Daniëlle Quist via 06-23464879 of activiteitencommissie@hervormdouddorp.nl